Relatiegeschenken

Het witte goud van Poperinge, een beproefd en uniek relatiegeschenk.

Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk als bedanking voor mensen die hebben bijgedragen aan het succes van jouw onderneming? Wil je daarbij ook écht origineel uit de hoek komen met een geschenk waarvan je zeker bent dat niemand je al is voorgegaan?

Met een bijzonder geschenk op basis van hopscheuten toon je perfect hoeveel iemand voor jou en je bedrijf betekent. Bij Houblonesse weten we dat onze streekproducten altijd in de smaak vallen!
Want in ons divers aanbod aan sterke dranken en confiserie vind je voor elke werknemer, collega, leverancier of klant precies wat je zoekt.

We zijn gespecialiseerd

in het aanbieden van ambachtelijke geschenkpakketten:

met een origineel en uniek karakter

op maat

met een hartverwarmend verhaal

En er is meer

Al onze relatiegeschenken zijn perfect te personaliseren aan de hand van
een etiket met logo of wenskaart voorzien van logo en persoonlijke boodschap.

Als je lokaal koopt, dan geniet je van extra service!
Want wij verpakken onze geschenken niet alleen met veel zorg, we leveren ze desgewenst ook met de glimlach tot bij de ontvanger.

Interesse?

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op!

Bedrijfsbezoek

Een blik achter onze schermen

Met Houblonesse geven we mensen met een beperking ten volle kansen om zich in een arbeidsproces te integreren. Daarom bieden we hun de kans om trots te zijn op wat ze maken: lekkere, duurzame en kwalitatieve producten. Dat alles binnen een erkend maatwerkbedrijf.

De afgelopen jaren ondergingen onze Houblonesse faciliteiten een heuse gedaanteverandering met de bouw van een nieuwbouwsite speciaal ontworpen voor voedingsactiviteiten. We zijn dan ook trots op wat we verwezenlijkt hebben.

Om de missie en visie van onze sociale onderneming verder uit te dragen, organiseren we bedrijfsbezoeken. Zo krijg je de kans een kijkje te nemen achter de schermen en te ontdekken hoe het eraan toe gaat in onze Houblonesse keuken én de rest van ons maatwerkbedrijf.

Sowepo bezoeken

We stellen onderstaande formule voor om ons maatwerkbedrijf te komen bezoeken:

Bedrijfsbezoek "Gourmand"

Formule die door jong en oud geapprecieerd wordt!

(*Wil je een bedrijfsbezoek plannen voor meer dan 30 personen? Dan zijn andere prijzen van toepassing. Neem contact op voor meer info)

Welkom bij Houblonesse

Deze site bevat enkele alcoholische producten. U moet 18 jaar of ouder zijn om alcohol aan te kopen in België.

×