Houblonesse,
omdat elke mens telt

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA. Houblonesse werd ontwikkeld door het maatwerkbedrijf Sowepo – Sociale Werkplaatsen Poperinge – in samenwerking met Vlaio en Vives Hogeschool. Vanuit haar missie streeft Sowepo ernaar om iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt via zinvolle arbeid hun talenten te laten ontplooien. Zodat ze de plaats die ze in de maatschappij verdienen op een volwaardige manier kunnen invullen.

Terecht trots

Door mensen met een beperking ten volle kansen te geven om zich in een arbeidsproces te integreren, bieden we hun ook de kans echt trots te zijn op wat ze maken: lekkere, duurzame en kwalitatieve producten, waarvan verschillende al meermaals bekroond werden met prestigieuze prijzen.

Dankzij een strikte, interne kwaliteitscontrole slagen we erin altijd weer prima afgewerkte eindproducten af te leveren en maken we volwaardig deel uit van de economie.

Onze waarden

Behalve de principes van het maatschappelijk verantwoord ondernemen – people, planet en profit – zetten we ook volop in op onze eigen interne waarden:

Welkom bij Houblonesse

Deze site bevat enkele alcoholische producten. U moet 18 jaar of ouder zijn om alcohol aan te kopen in België.

×