De Beste Jenever van België?

Die moet je toch gewoon op de kaart zetten!
Of je nu een hippe bar uitbaat, eigenaar bent van een speciaalzaak, of een gezellige tearoom draaiende houdt, Houblonesse heeft voor elke B2B-klant het perfecte aanbod uitgewerkt!

Houblonesse in je horecazaak

Poperinge staat alom bekend als de “hoofdstad van ‘t goeie leven”. In combinatie met Houblonesse, “de smaak van het gezellig samenzijn”, heb je dé perfecte ingrediënten in huis voor een geslaagd huwelijk.

Want zeg nu zelf, waar kan je beter al deze gezelligheid beleven dan in een sfeervolle setting met vrienden en familie? Juist, in een gezellig restaurant, een leuke tearoom of een hippe cocktailbar.

Bij Houblonesse hebben we ons aanbod zo opgevat dat al onze streekproducten op basis van hopscheuten perfect passen op elke menukaart, van onze heerlijke dranken tot onze onweerstaanbare confiserie.

We voorzien al onze dranken en confiserie in aangepaste hoeveelheden en verpakkingen, speciaal voor onze B2B-klanten.

Houblonesse in je winkel

De perfecte retailervaring creëer je door een uniek aanbod op je winkelschap te presenteren. Eentje waarvoor klanten speciaal én met veel plezier tot bij jou komen.

En of ons aanbod aan streekproducten hieraan voldoet! Al onze lekkernijen lenen zich ideaal als gelegenheidsaankoop voor menig fijnproever. Om zelf van te genieten of als origineel geschenk.

We voorzien jouw speciaalzaak graag van het gepaste POS-materiaal dat je helpt je verkoop van Houblonesse te boosten.

Wil jij onze Houblonesse producten verdelen?

Als je volledig mee bent met ons unieke verhaal, dé Beste Jenever van België wil aanbieden in je zaak, onze sterke dranken wil verwerken in een heerlijke cocktail, of een lekker stukje ambacht wil presenteren als versnapering bij de koffie of op je winkelschap… dan zullen we elkaar zeker kunnen vinden!

Voor een geslaagde hopscheuten-geïnspireerde-samenwerking, verwachten we van jou een hart voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en je geloof in de circulaire economie. Want dan zal je ons eerlijke, unieke en vooral ook lekkere aanbod des te meer kunnen appreciëren en ons hartverwarmende verhaal verder kunnen uitdragen bij jouw klanten.

Ben je overtuigd? Neem dan contact op met het Houblonesse team en wie weet is dit het begin van een mooie samenwerking!

Ben je benieuwd naar collega-handelaars
Die je al voorgingen?

Bekijk hier alle verkooppunten en verdelers van ons merk.

Welkom bij Houblonesse

Deze site bevat enkele alcoholische producten. U moet 18 jaar of ouder zijn om alcohol aan te kopen in België.

×